Apple

Apple iPhone, iPad en iMac/Macbook Reparatie Bussum

U kunt hieronder uw Toestel selecteren.

Apple iPhone, iPad en iMac/Macbook REPARATIE BUSSUM SMART & TAB REPAIR

Is uw Apple toestel toe aan een reparatie? Dan bent u met uw Toestel bij Smart & Tab Repair aan het juiste adres! Smart & Tab Repair is de meest betrouwbare reparatie service voor uw Apple. Door onze specialisatie in vakkundige reparaties zorgen wij ervoor dat uw toestel weer naar behoren functioneert. De bovenstaande prijzen in de tabel zijn inclusief montage, BTW en garantie. Staat uw reparatie niet in de bovenstaande tabel of is het op aanvraag? Neem dan contact met ons op. Onze monteurs streven ernaar om uw toestel binnen 30 minuten te repareren, in de tussentijd kunt u een rondje lopen door de stad of in de winkel wachten met een lekker bakje koffie of thee.

5 MEEST VOORKOMENDE Apple REPARATIES / PROBLEMEN: SMART & TAB REPAIR BUSSUM/HTC REPARATIE.

  1. Scherm Kapot / Gebroken of Beschadigd glas + Touch.
  2. LCD Kapot / Geen beeld of zwart/gekleurd beeld.
  3. Batterij probleem /  Batterij gaat snel leeg.
  4. Waterschade of vochtschade / drinken laten vallen op toestel.
  5. Laad Probleem / Dockconnctor.

Klanten Recensies


Mark de Wit

Langs Geweest bij Smart & Tab Repair in Bussum met mij kapotte iPhone. De scherm was helemaal kapot. Zij hebben de scherm van mijn iPhone vervangen, terwijl ik met een heerlijk bakje koffie aan het wachten was. Super service mijn iPhone was binnen een half uurtje klaar. Ook heb ik een gratis glas protector gekregen om schade aan mijn scherm te ver komen. Kortom mijn telefoon is als nieuw Aanrader dus.


Olivia van der Poole

Had mijn iPhone in de wc laten vallen. Ik was Totaal overstuur al mijn foto’s en gegevens verloren? Bij Smart & Tab repair hebben zij mij toestel chemisch gereinigd.  de volgende dag kon ik mijn toestel ophalen. Al mij gegevens waren nog bewaard gelukkig. Kreeg het advies om een back-up te maken voor de zekerheid. Zeer professionele service en klant gericht.