Over Ons

Smart & Tab Repair

Vinkje Originele onderdelen Vinkje No Cure no Pay Vinkje 30 minuten Service
Vinkje Vakkundige monteurs Vinkje Erkend punt voor verzekeraars Vinkje 6 dagen per week open
Vinkje Standaard garantie Vinkje Klantgerichte service Vinkje Betaalbare prijzen

Over Ons


Sinds april 2015 is Smart & Tab Repair gevestigd in het centrum van Bussum op een toegankelijke locatie (Naast de Macdonalds) aan de Brinklaan 60. Er is ruime parkeergelegenheid op het Wilhelminaplantsoen tegen over de Wilhelmina kerk.  
Wij zijn een telecom winkel die alles te bieden heeft voor uw communicatieapparatuur. Onze hoofdtaak is het repareren van smartphones, denk hierbij aan iPhone reparatie, Samsung Galaxy reparatie Enz.  Naast het repareren van smartphones, repareren wij ook iPad ‘s, Tablets, Mac Books, Laptops en computers. Bijna elk toestel is te maken, en daarom repareren wij ook alle merken. Hierbij kunt u denken aan Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG, HTC, Nokia, One Plus etc
Door ons ervaring en kennis in reparatie van mobiele toestellen onderscheiden wij ons van de concurrenten. Wij bieden naast het vervangen van onderdelen ook moederbord reparatie aan. Denk hier bij aan een telefoon met waterschade en doorgebrande Chips of een iPhone 7 met audio geluidsproblemen AUDIO CHIP. Geen zorgen wij vervangen de chips op je moederbord door middel van verhitten en solderen (microscoop werk). In ons werk ruimte kun je altijd een kijkje komen nemen hoe dat te werk gaat.
Naast het repareren van smartphones, Tablet’s, Laptops en computers bieden wij ook abonnementen aan van verschillende providers. U kunt bij ons zowel een Sim-only abonnement afsluiten als een abonnement met een toestel. Wij bieden abonnementen aan voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt.  
Bovendien hebben wij ook een ruim assortiment in hoesjes voor zowel smartphones als iPad ’s en laptops. Ook bieden wij verschillende soorten gadgets aan, met iedere week nieuwe gadgets.  Wij verkopen hoesjes en gadgets van verschillende grote merken zoals Gear4, Celly, Apple en Samsung.  
Onze klanten kunnen met of zonder afspraak binnen lopen. Door ons grote voorraad aan onderdelen, streven onze monteurs ernaar om uw toestel binnen 30 minuten te repareren. In tussentijd kunt u een rondje lopen door de stad, of bent u welkom om in de winkel te wachten met een lekkere kopje koffie of thee.   
Op onze website krijgt u al een helder beeld van onze prijzen, zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Het kan voorkomen dat de prijzen in de tabellen kunnen afwijken, dit heeft te maken met het stijgen of dalen van de kosten van de producten.  Voor een prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.

Foto: Brinklaan 60, Bussum

BussumsNieuws Artikel Smart & Tab Repair

Waarom wij de beste zijn!

Originele onderdelen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen.  

Klantenervaring

Hollander, 3 nov 2016: Binnen no-time mijn volledige kapotte telefoon helemaal weer als nieuw. Super tevreden! 

Klantgericht service

Heeft u moeite met het gebruik van uw toestel? Of heeft u andere vragen? Wij staan telefonisch en in de winkel 6 dagen per week klaar voor u.  

Betaalbare Prijzen

Omdat wij uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen, bieden wij de scherpste prijzen aan.