Zakelijk

 Zakelijk


Smart & Tab repair is al enkele jaren een begrip in de particuliere telecombranche. Middels onze winkel wordt er een hoge kwaliteit aangeboden op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud van smartphones, tablets, laptops en computers. Minder bekend is onze inzet van deze diensten voor de zakelijke markt, toch biedt Smart & Tab repair ook voor deze markt geruime tijd goede oplossingen.  
Wij kijken graag samen met u naar de beste telecomoplossingen voor uw bedrijf of organisatie. Goedwerkende telecom is essentieel voor uw bedrijf. Het moet betrouwbaar zijn niet alleen na aanschaf, maar ook op langere termijn. Voordat u nadenkt over het vervangen van de smartphone, tablet, computer of laptop, is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden voor reparatie en onderhoud. In de meeste gevallen is dit veel goedkoper en makkelijker, denk daarbij bijvoorbeeld aan data verlies.  
Heeft u meerdere toestellen/tablets/laptops/computers die toe zijn aan reparaties? Dan bieden wij u korting op de totaalprijs. De korting is afhankelijk van de aantal reparaties. Hoe meer reparaties er moeten worden uitgevoerd, hoe hoger de korting. Neem contact met ons op voor een zakelijke offerte!  
Graag gaan wij met u in gesprek om een passende oplossing te vinden. U kunt ons bereiken door langs te komen in onze winkel, te bellen of ons een email of een WhatsApp bericht te sturen.